Yarden:

Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Yarden is een jonge snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden.

Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto van Yarden ‘Iedere uitvaart uniek. Yarden’.

De opdracht:

Yender heeft in opdracht van Mollenhorst BV een risico inventarisatie scan uitgevoerd bij 18 uitvaartcentra en crematoria van Yarden. Deze inspectie heeft geleidt tot een duidelijk overzicht van de condities (conform NEN2767) waarin de installaties zich bevinden, een meerjaren investerings budget voor de komende 10 jaar, alle risico’s en alle van toepassing zijnde wet & regelgevingen zijn getoetst.

Naast de bevindingen zijn verbetervoorstellen en adviezen gegeven.

Yarden heeft met de door Yender opgestelde rapportage een goed beeld van elke locatie afzonderlijk en een totaal beeld. Zij kunnen nu per locatie bepalen welke acties zij direct gaan ondernemen en welke worden uitgesteld.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief