OVER ONS

Waarom Yender?

In 2009 heeft Marko Groener Yender opgericht met als doelstelling vastgoedbeheerders en vastgoedeigenaren te voorzien van onderhoudscontracten op maat. Het doel hiervan is om onderhoudscontracten op te stellen die aansluiten op de wens van de opdrachtgevers. Vaak zijn de onderhoudscontracten door de onderhoudende partij opgesteld, waardoor de contracten in het voordeel van deze partij zijn geschreven. In de praktijk betekent dit dat verantwoordelijkheden en risico’s vaak voor de opdrachtgever zijn. Dit is vreemd omdat de onderhoudende partij immers de deskundige is!

Historie

Voordat Marko Groener Yender oprichtte, heeft hij ruim 15 jaar lang in de installatiewereld gewerkt. Hij is begonnen als Service Engineer en de laatste 10 jaar heeft hij gewerkt als Contractmanager en Contract Engineer. In zijn rol als Contract Engineer stelde hij vanuit de onderhoudende partij de onderhoudscontracten op. En inderdaad, deze contracten waren in het voordeel van zijn werkgever.

Missie

Marko vond dat dit anders moest. Daarom heeft hij Yender opgericht met als voornaamste dienst het opstellen, aanbesteden, implementeren en beheren van onderhoudscontacten. Altijd vanuit het oogpunt dat de contracten voldoen aan alle voorwaarden, wensen en eisen van de opdrachtgever. En dat contractprocessen (rapportage, facturatie, storingsafhandeling e.d.) ook aansluiten op de processen van de opdrachtgever.

(Interim) Specialisten

Nu bestaat Yender uit meerdere (Interim) specialisten waardoor alle kennis over het technisch beheer beschikbaar is voor onze opdrachtgevers. U kunt denken aan Contract Consultants, installatie deskundigen, bouwkundige experts, liftspecialisten, maar ook BOEI/NEN2767 inspecteurs voor alle disciplines.

Tevreden opdrachtgevers

Yender heeft vanaf de start al meer dan 1000 onderhoudscontracten opgesteld conform de hierboven gestelde eisen. Opdrachtgevers die gekozen hebben voor Yender zijn tevreden met het eindresultaat. Dit is te herleiden door het feit dat wij langdurige relaties hebben met deze opdrachtgevers en dat Yender voor meerdere opdrachtgevers voor de tweede of derde keer de overeenkomsten opstelt/aanpast en aanbesteed.

Wilt u weten welke opdrachtgevers al hebben gekozen voor Yender? Kijk dan bij onze referenties. Hier staat een doorsnee van alle opdrachtgevers.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief