Over ons

Samen bouwen aan onderhoudscontracten die écht werken!

Wist je dat je mogelijk veel tijd en geld kan besparen? Neem eens een kritische blik op jouw onderhoudscontracten. Vaak zijn deze opgesteld in het voordeel van de onderhoudspartij, waardoor risico’s en verantwoordelijkheden bij jou als opdrachtgever liggen. Dat kan anders!

Duurzame contracten, onderhoud en samenwerkingen

Past het onderhoudscontract nog bij de installaties, processen en ambities van jouw organisatie? Of wil je graag de stap nemen om meer uit te besteden? Yender gaat samen met jou en jouw onderhoudspartij om tafel zitten. Samen stellen we een contract op maat op dat recht doet aan beide partijen en gericht is op het besparen van tijd en kosten. Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid, want dat werkt goed samen.

Niks wordt vergeten

Stel, op een koude zondagavond begeeft de ketel in je kantoorpand het. De volgende ochtend om 08.00 uur stap je in een ijskoud kantoor. Dan moet de ketel nog gerepareerd worden en alle medewerkers besluiten thuis te werken vanwege de kou. Dat kan anders! Zulke zaken worden vaak vergeten. Maar daar is Yender uniek in. Wij zorgen ervoor dat essentiële zaken, zoals 24/7 toegang voor monteurs, worden besproken en opgenomen in het contract.

Historie

In 2009 richtte ik, Marko Groener, Yender op. Om samen te werken aan onderhoudscontracten die toereikend zijn voor beide partijen. Als (interim) specialist beschik ik over de expertise die nodig is, van Contract Consultant tot aan BOEI/NEN2767 inspecteur. Als voormalig Service Engineer zag ik de behoefte aan duidelijkheid bij opdrachtgevers.

 

Garantie

Onze service stopt niet na de implementatie van het contract. Ontstaat er toch een probleem? Dan sta ik klaar om te helpen, en dat kost je niets extra. Een stukje garantie dus.

Tevreden opdrachtgevers

Yender heeft al meer dan 1000 onderhoudscontracten opgesteld. Onze opdrachtgevers zijn blij met het resultaat, dat blijkt uit langdurige relaties en herhaalde samenwerkingen.

Benieuwd naar onze referenties? Ontdek hier welke opdrachtgevers kozen voor Yender.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief