Woonveste

Woonveste is een ondernemende en betrokken wooncorporatie in de regio Heusden, Haaren en ‘s-Hertogenbosch. Bij Woonveste staat de klant voorop: zij bieden u graag de beste woning en de beste service. Daarbij hebben ze bijzondere aandacht voor ouderen, mensen met een beperking en mensen met een laag inkomen. Woonveste: voor mensen, door mensen.

Woonveste is een sociaal verhuurder: het overgrote deel van haar woningen is betaalbaar. Haar huur- en koopaanbod is breed: van appartementen en gezinswoningen tot senioren- en zorgwoningen.

Bent u klant bij Woonveste, dan kunt u op Woonveste rekenen. Of het nu gaat om een reparatie bij u thuis, een woningaanbieding, de afhandeling van een klacht of het opleveren van een nieuwbouwwoning: de medewerkers zijn u graag van dienst. Vanzelfsprekend willen ze voor alle klanten goed bereikbaar zijn. Daarom hebben we spreekuren in de wijkwinkels in Vlijmen en Oudheusden.

De Opdracht:

Woonveste heeft organisatorische verbeteringen doorgevoerd waardoor een ervaren medewerker is balast met de functie als contractbeheerder. Woonveste wil alle kennis in eigen huis en dus heeft Woonveste een opdracht verstrekt om de nieuwe contractbeheerder te ondersteunen bij het professionaliseren van het contractonderhoud. De door Yender transparante werkwijze waarbij kennisoverdracht voorop staat is uitermate geschikt voor Woonveste.

Yender werkt zeer transparant en geeft graag inzicht in haar werkwijze en deelt de kennis. Uitgangspositie is altijd om samen met haar opdrachtgever het beste resultaat te bereiken. De opdrachtgever bepaald met onze ondersteuning zelf het resultaat en heeft altijd het laatste woord. Kennisoverdracht is het sleutelwoord om te komen tot een goede samenwerking en om ervoor te zorgen dat Woonveste ook in de toekomst zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren.

Yender heeft samen met Woonveste het gezamenlijke doel het installatietechnisch beheer te optimaliseren zodat de beheersbaarheid wordt verbeterd, de onderhoudskosten marktconform zijn en de administratieve afhandeling vereenvoudigd wordt. Door de voorgaande doelen te bereiken wordt een aanzienlijke besparing bereikt op de kosten zonder dat de kwaliteit van de onderhoudspartijen verminderd. Deze besparing wordt niet alleen bereikt door de verlaging van de onderhoudskosten maar ook door het verlagen van de administratieve kosten die door Woonveste worden gemaakt.

Hierbij is het belangrijkste doel dat door de nauwe en transparante samenwerking een kennisoverdracht plaatsvindt waardoor de nieuwe contractbeheerder en haar collegae de werkzaamheden zelf kunnen gaan uitvoeren.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief