Viverion:

Viverion is een corporatie die zich als maatschappelijk ondernemer inzet voor de lokale woningmarkt in de kernen Lochem, Laren, Barchem, Diepenheim, Markelo, Rijssen, Holten en Goor. Haar activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen, verhuren, beheren, en verkopen van onroerend goed.

Viverion richt zich vooral op het bieden van perspectief aan mensen met minder kansen op de woningmarkt. Wonen is voor hen meer dan alleen woonruimte leveren. Zij zetten zich actief in voor de woonomgeving en leefbaarheid in hun werkgebied.

Ze werken actief samen met de gemeente, zorg- en welzijnsaanbieders en andere instellingen. Zo is wonen in al haar facetten in de gemeenten van hun werkterrein mogelijk.

 

Opdracht:

Yender heeft in opdracht van Viverion een isolatie onderzoek uitgevoerd bij enkele van haar woonhuizen. Doel van dit onderzoek was te achterhalen of de spouwisolatie niet verzakt was. De goedkoopste en makkelijkste manier is om dit middels een infraroodcamera in kaart te brengen. Deze thermografische of ook wel Infrarood inspectie genoemd kan vrij eenvoudig worden uitgevoerd en geeft een duidelijk beeld van de isolatie werking in de spouw.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief