Vesta Meubelgroep BV: 

Kleur en vorm, stof en materiaal. De interieurspecialisten van Vesta zijn continu op zoek naar unieke, nieuwe, passende, stijlvolle woonideeën. Ideeën waarmee u van uw huis echt uw thuis kunt maken.

Of je nu een jaren ’30-huis, een schipperswoning, een nieuwbouwappartement of een Scandinavisch houten huis hebt, elk huis heeft z’n eigen stijl en karakter. En dat is met de bewoners net zo. Vesta weet dat, en is daarom in de loop der jaren uitgegroeid tot hét wooncentrum van het Noorden, gevestigd in het spraakmakende Woonforum in Groningen en naast het Thialf-stadion in Heerenveen.

De opdracht:

Yender heeft van beide locaties alle onderhouds contracten onder de loep genomen en heeft diverse verbeterpunten geconstateerd. Door het slimme onderhoudsconcept van Yender toe te passen worden er niet alleen op de kosten bespaart maar ook wordt de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden gewaarborgt.

De gerealiseerde besparing bedraagt ruim 20% op de totale onderhoudskosten van beide winkels en dit terwijl de kwaliteit verbeterd is.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief