SIB Woonservice Woonservice biedt haar huurders een woning en woonomgeving, die zo goed mogelijk passen bij hun wensen en mogelijkheden.
Zij zijn werkzaam op het terrein van goede en betaalbare huisvesting voor 55-plussers en mensen met een beperking. In enkele van de complexen kunnen ook jongere woningzoekenden voor huisvesting terecht. SIB Woonservice Woonservice bezit ± 1.200 verhuureenheden.

De Opdracht:

In opdracht van SIB Woonservice te Veenendaal heeft Yender alle lopende onderhoudscontracten inzichtelijk gemaakt en geanalyseerd. Uit de analyse is geconcludeerd dat de overeenkomsten achterhaald en niet conform het huidige onderhoudbeleid van SIB opgesteld zijn.

Yender heeft voor SIB Woonservice een SIB specifiek onderhoudsbestek opgesteld waarin alle wensen en eisen zijn verwoord. Ook voldoet het onderhoudsbestek aan alle Wet & Regelgeving.

Na goedkeuring door SIB heeft Yender de overeenkomsten per discipline aanbesteedt. Het resultaat is dat er geen 38 contracten maar slechts 8 onderhoudscontracten afgesloten zijn die een besparing tot stand brengen van 41% op de onderhoudskosten. De administratieve besparing en beheerkosten zijn hierin niet opgenomen.

Na gunning heeft Yender SIB Woonservice ondersteunt met het implementeren van de contracten.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief