Het ROC van Amsterdam: 

Het motto van het R.O.C. van Amsterdam is: Investeren in leerlingen betekent investeren in schoolgebouwen.

Onze panden zijn makkelijk bereikbaar, veilig en voor iedereen toegankelijk. Ze bieden goede faciliteiten voor het praktijkonderwijs dat bij ons centraal staat. Door het groeperen van bij elkaar passende opleidingen voelen leerlingen zich er snel thuis.

 

De Opdracht:

In opdracht van het ROC van Amsterdam heeft Yender van een drietal willekeurige schoolgebouwen de werktuigkundige en de elektrotechnische onderhoudsovereenkomsten geanalyseerd. Hierbij is gekeken of de huidige overeenkomsten aansluiten bij het beleidt van het ROC en of deze overeenkomsten voldoen aan de huidige wet en regelgeving. Tot slotte is een marktconformiteitscheck uitgevoerd.

De conclusie van deze contractoptimalisatiescan heeft er toe geleidt dat Yender heeft aangetoond dat de huidige werktuigkundige en elektrotechnische onderhoudsovereenkomsten gemiddeld ruim 30% boven de marktprijs liggen.

 

Tevens is de conclusie gevormd dat de huidige overeenkomsten niet meer passen in het onderhoudsbeleid van het ROC van Amsterdam.

Yender heeft een vervolg opdracht uitgevoerd om de elektrotechnische onderhoudsovereenkomsten opnieuw aan te besteden. Dit heeft tot een verbeterslag geleid met een besparing van ruim 50% per jaar. Tevens is het door Yender geschreven onderhoudsbestek geheel afgestemd op de wensen van het ROC.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief