Gemeente Oosterhout:

Oosterhout ligt in West-Brabant (op de grens met Midden-Brabant) en is een middelgrote gemeente. Er wonen bijna 54.000 inwoners in ruim 23.000 woningen. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout en drie kerkdorpen: Den Hout, Oosteind en Dorst.

Oosterhout is gunstig gelegen aan twee autosnelwegen, de A27 en de A59, en is ook per water (Wilhelminakanaal) en goederenspoor bereikbaar. Vandaar dat de gemeente een belangrijke economische functie heeft en bijna 4.000 grote en kleine bedrijven telt.

Naast de vele woningen en bedrijfsgebouwen kent Oosterhout ook fraaie historische panden, monumentale gebouwen en kunstwerken.

 

De opdracht:

In opdracht van de Gemeente Oosterhout heeft Yender meerdere onderhoudscontracten voor de diverse gebouw gebonden installaties geschreven. Het betrof de volgende installaties; W-installaties (CV installatie, luchtbehandelinginstallatie, koelinstallatie e.d.), liften, automatische deuren, bedrijfsdeuren, beveiligingsinstallatie (Brandmeldinstallatie, inbraakinstallatie, CCTV e.d.), elektrotechnische installatie (verdeelkasten, bliksembeveiliging, noodverlichting e.d.) en NEN3140 inspectie inclusief installatieverantwoordelijkheid.

Het resultaat was een afname van het aantal onderhoudsovereenkomsten van 142 contracten naar slechts 7 contracten die geheel zijn opgesteld conform de wensen en eissen van de Gemeente Oosterhout. Hierdoor is er een forse besparing bereikt op zowel de onderhoudskosten alsmede de beheerkosten.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief