Gemeente Noordoostpolder:

Noordoostpolder biedt de ruimte. De gemeente ligt in de provincie Flevoland, halverwege de Randstad en het Noorden. Dat maakt het wonen daar aantrekkelijk: profiterend van de rust en de ruimte en de grote steden binnen handbereik.

Emmeloord is de centrumplaats en beschikt over alle bijbehorende voorzieningen. Emmeloord kent een gunstig ondernemersklimaat dankzij ruime bedrijventerreinen direct aan de snelweg en de centrale ligging op het kruispunt van de A6 en de N50.

Hoewel Noordoostpolder van oorsprong een agrarisch karakter heeft en deze sector nog steeds een rol van betekenis vervult, bieden industrie en dienstverlening de meeste werkgelegenheid. Het overgrote deel van de inwoners werkt in Noordoostpolder zelf. De gemeente staat volop in de belangstelling als vestigingsplaats voor bedrijven.

 

De opdracht:

In opdracht van de Gemeente Noordoostpolder heeft Yender meerdere onderhoudscontracten voor de diverse gebouw gebonden installaties geschreven. Het betrof de volgende installaties; W-installaties (CV installatie, luchtbehandelinginstallatie, koelinstallatie e.d.), liften, automatische deuren, bedrijfsdeuren, beveiligingsinstallatie (Brandmeldinstallatie, inbraakinstallatie, CCTV e.d.), elektrotechnische installatie (verdeelkasten, bliksembeveiliging, noodverlichting e.d.), dakonderhoud inclusief valbeveiliging en NEN3140 inspectie inclusief installatieverantwoordelijkheid.

Het resultaat was een afname van het aantal onderhoudsovereenkomsten van 48 contracten naar slechts 8 contracten die geheel zijn opgesteld conform de wensen en eisen van de Gemeente Noordoostpolder.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief