De Gemeente Goirle: 

In het geografisch hart van Goirle ligt ook het culturele hart van Goirle: Cultureel Centrum Jan van Besouw. Gevestigd in een voormalig klooster biedt Cultureel Centrum Jan van Besouw plaats voor een groot aantal activiteiten. De schitterend gerenoveerde accommodatie leent zich daar dan ook uitstekend voor: Een grote theaterzaal, kapelzaal, grand café, cursusruimten, congres- en vergaderzalen, ateliers, muziek- en balletschool en een studio voor radio en tv. Kortom: het kloppend culturele hart van Goirle.

De opdracht:

In opdracht van de Gemeente Goirle beheert Yender de gebouwgebonden installaties. Samen met de onderhoudspartij wordt gestreefd de onderhoudskosten te minimaliseren terwijl de conditie van de installaties gehandhaafd of zelfs verbeterd worden.

Yender is verantwoordelijk voor de goede uitvoering, controle op de facturatie en het optimaliseren van de werkzaamheden. Tevens organiseert en voert Yender werkbesprekingen met de onderhoudspartij. Op deze wijze werken leidt tot totale ontzorging van de opdrachtgever.

Tijdens de beheerperiode heeft Yender een advies opgesteld voor de WKO waardoor deze dusdanig is aangepast dat deze in balans is en dus beter functioneert. De begeleiding van de uitvoering lag ook in handen van Yender.

Yender is van mening dat zij de werkzaamheden op dusdanige wijze organiseren en optimaliseren dat de gebouwbeheerder het beheer zonder problemen en zonder extra werk weer kan overnemen.

Yender heeft in opdracht van de Gemeente Goirle de onderhoudswerkzaamheden opnieuw aanbesteedt middels een klantspecifiek onderhoudsbestek. Het resultaat was een directe besparing van ruim 35% op de onderhoudskosten.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief