Vastgoed Beheer

Een specialisme van Yender is het (Interim) beheren van vastgoed. Doordat Yender Technisch Beheer een volledig geautomatiseerd webbased systeem heeft waarin alle gegevens samen komen, kunnen wij op elk gewenst moment de status van uw gebouw en de voortgang van alle werkzaamheden rapporteren.

Doordat Yender haar beheer volledig geautomatiseerd heeft zijn de beheerkosten minimaal. Het voordeel voor u is dat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Yender Technisch Beheer coördineert en controleert de werkzaamheden terwijl u op elke gewenste locatie in kunt loggen in ons systeem om inzicht te krijgen over de MJOP, voortgang, planning, storinganalyses, budget, KPI’s, SLA’s, enz. Onze aanpak is transparant. Wij informeren u naar uw wens, indien nodig dagelijks. Tevens heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week de beschikking over tekeningen, overeenkomsten, facturen en alle mogelijke bestanden en documenten.

Yender zorgt ervoor dat alle documenten die betrekking hebben op het vastgoedbeheer voor u digitaal beschikbaar zijn en binnen bereik zijn. Ons integraal automatiseringssysteem zorgt ervoor dat alle gegevens voor u beschikbaar zijn. Er zijn verschillende beheervormen waarmee wij u kunnen ontzorgen. De vorm is geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden die aanwezig zijn.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief