Contracten opstellen

De contractscan installatie onderhoud

Uit onze ervaring blijkt dat met een contractscan installatie onderhoud besparingen vanaf 10% of meer te realiseren zijn.

Yender voert een onafhankelijke contractscan uit op basis van ‘No cure No pay’ dat wil zeggen, u bespaart zonder risico en zonder dat het u geld kost. U hebt alleen voordelen. Een contractscan geeft inzicht in uw onderhoudskosten en de besparingen die te realiseren zijn zonder kwaliteitsverlies en functieverlies.
Yender is ervan overtuigd dat er met een contractscan kan worden bespaard op de onderhoudskosten.

Yender is gespecialiseerd in het besparen op onderhoudskosten van gebouw-gebonden installaties zoals bijvoorbeeld; luchtbehandelingsinstallaties, cv-installaties, brandmeldinstallaties, koelinstallaties, inbraakinstallaties, liftinstallaties, bliksembeveiligingsinstallaties, elektrotechnische installaties,
CCTV installaties, brand-blusmiddelen en automatische deuren.

Wij nemen uw contracten onder de loep om inzicht te krijgen in de mogelijke besparingen zonder dat de betrouwbaarheid van de installaties vermindert.

Yender kijkt onder andere naar de volgende punten:

  • Voldoet het contract aan de wet- en regelgeving?
  • Kan er een besparing worden gerealiseerd met behoud van gevraagde onderhoudskwaliteit door een aanpassing te maken in de overeenkomst?
  • Is de aanneemsom voor uw installatie onderhoud marktconform?
  • Zijn er installaties die door meerdere partijen worden onderhouden?
  • Wat zijn de uitsluitingen in het contract?
  • Is de responstijd bij calamiteiten in overeenstemming met de prioriteit van de installatie?

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief