Opstellen onderhouds-
overeenkomsten

Yender helpt de opdrachtgever een helder beeld te geven van zijn/haar wensen, waarbij kwaliteit van de dienstverlening voorop staat.

Onze werkwijze is uniek, omdat zowel de opdrachtnemers als de opdrachtgever verantwoordelijkheden dragen om de samenwerking goed te laten verlopen. Maar wat kan je dan verwachten?

We beginnen met het in kaart brengen van verwachtingen van de opdrachtgever, zodat het gewenste resultaat duidelijk wordt. Vervolgens verzamelen we informatie van verschillende onderhoudspartijen en selecteren we de beste match op basis van competentie, prijs en kwaliteit. Hierbij gaat het altijd om het totale plaatje.

Meerjarig onderhoudsplan

Yender voert ook conditiemetingen uit van gebouw en installaties volgens de NEN-norm. Met deze informatie stellen we een meerjarig onderhoudsplan op. Zo weet je precies waar je de komende jaren aan toe bent.

Een belangrijk aspect van onderhoud is verduurzamen. Ook daar houden wij rekening mee. In sommige gevallen stellen we dan een DMP (duurzaamheidsonderhoudsplan) op, waarbij je een duurzamere vervangende installatie krijgt wanneer gewenst.

Neem contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief