Contractscan onderhoudscontracten installatie.jpg


De contractscan installatie onderhoud

Uit onze ervaring blijkt dat met een contractscan installatie onderhoud besparingen vanaf 10% of meer te realiseren zijn. Yender voert een onafhankelijke contractscan uit op basis van ‘No cure No pay’ dat wil zeggen, u bespaart zonder risico en zonder dat het u geld kost. U hebt alleen voordelen. Een contractscan geeft inzicht in uw onderhoudskosten en de besparingen die te realiseren zijn zonder kwaliteitsverlies en functieverlies. Yender is ervan overtuigd dat er met een contractscan kan worden bespaard op de onderhoudskosten. 

Yender is gespecialiseerd in het besparen op onderhoudskosten van gebouwgebonden installaties zoals bijvoorbeeld; luchtbehandelingsinstallaties, cv-installaties, brandmeldinstallaties, koelinstallaties, inbraakinstallaties, liftinstallaties, bliksembeveiligingsinstallaties, elektrotechnische installaties, CCTV installaties, brand-blusmiddelen en automatische deuren.

Wij nemen uw contracten onder de loep om inzicht te krijgen in de mogelijke besparingen zonder dat de betrouwbaarheid van de installaties vermindert.

Yender kijkt onder andere naar de volgende punten:

 - Voldoet het contract aan de wet- en regelgeving?

 - Kan er een besparing worden gerealiseerd met behoud van gevraagde onderhoudskwaliteit       door een aanpassing te maken in de overeenkomst?

 - Is de aanneemsom voor uw installatie onderhoud marktconform?

 - Zijn er installaties die door meerdere partijen worden onderhouden?

 - Wat zijn de uitsluitingen in het contract?

 - Is de responstijd bij calamiteiten in overeenstemming met de prioriteit van de installatie?


Nadat de contractscan is uitgevoerd, zal Yender een overzichtelijke en duidelijke rapportage opstellen waarin alle besparingen, onduidelijkheden, afwijkingen en verbeterpunten per contract worden vermeld.

 

Stuur gratis een contract

U kunt ons een contract sturen. Op deze manier kunt u geheel vrijblijvend ervaren waar u op kunt besparen. Yender adviseert u aan de hand van dit contract geheel over de mogelijkheden om te optimaliseren. 

De optimalisatie zal een besparing in tijd, administratie en/of kosten opleveren.

icon1.jpgyender-pijl.jpg Dien hier een contract in

 

Social Media & Nieuwsbrief

     

Door het ontvangen van de nieuwsbrief van Yender Technisch Beheer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. U kunt ons ook vinden op LinkedIn, Twitter en Facebook.

yender-pijl.jpg meld mij aan op de nieuwsbrief

 

Over Yender

Yender is sinds 2009 dé specialist op het gebied van onderhoud en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Contractmanagement

Door de unieke aanpak heeft Yender reeds bij veel organisaties bewezen dat het contractmanagement vereenvoudigd en verbeterd kan worden met de juiste onderhoudsovereenkomsten.

yender-pijl.jpg lees meer

 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een MJOP opstellen kan via verschillende methoden. Yender heeft ervoor gekozen rekening te houden met de onderhoudstaakstellingen en voorwaarden die in de overeenkomst staan omschreven te laten meewegen bij het bepalen van het vervangingsjaar.

yender-pijl.jpg lees meer

 

No Cure, No Pay

Yender Technisch Beheer is overtuigd van haar toegevoegde waarde en is daarom altijd bereidt te werken op basis van 'No Cure, No Pay!'

yender-pijl.jpg lees meer

 

Efficiencytechnisch beheer.jpg

Ook door lopende contracten aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen is Yender Technisch Beheer in staat voor u aanzienlijke besparingen...

yender-pijl.jpg lees meer


contentlijn.jpg